Velkommen – Kom Indenfor

posted in: Indlæg | 0

Casa Vista Bonita, ligger på den spanske solkyst i Benalmádena Pueblo, kun 14 km vest for Malaga lufthavn, se rutevejledning her. Baggrunden for hvordan vi fandt huset, kan du læse om her.

Huset har gennemgået en omfattende ombygning i 2009. I dag er det svært at finde resterne af det gamle hus, som blev bygget i starten af 1980’erne.

Casa Vista Bonita ligger med en dejlig udsigt over kysten med 180 grader view. Huset har i alt 4 soveværelser med tilhørende badeværelser samt stort køkken og stue. Endvidere stor overdækket terrasse med barberque samt sydvendt saltvandspool.

Huset er på knap 300 m2 og med 60 m2 garage. Den selvstændige lejlighed med vaskerum er på 42 m2, mens niveau 2 og 3 er på henholdsvis 175 m2 og 72m2. Den overdækket terrasse (pergola) er på 32 m2.

Fra gaden bliver man på venstreside mødt af to hvide garageporte omgivet af en stenmur og en indgangsdør til højre.

A_Facade_1
Når man går ind af indgangsdøren (niveau 0) er der ligefrem et tårn med Elevator. Med elevator bringes man op til niveau 1, hvor der er en selvstændig ”lejlighed” på 18 m2 med to senge.

Lejligheden har flot udsigt over landskabet og havet. Lejligheden indeholder endvidere et indgangsparti, hvor husets vaskemaskine og tørretumbler er placeret – endelig er der et badeværelse.

Z_Lejlighed_2

DSC01315

Niveau 2 er pool området, bemærk elevatortårn i venstreside set fra huset. Terrassen mellem pool og gaden er reelt loftet/taget på lejligheden.

Såfremt man går op ad trappen til højre for elevatortårnet fra niveau 0 kommer man op til niveau 2 med pool på venstre side.

C_Terrasse_View_2

C_Terrasse_View_7

Og ligefrem ligger entredøren og en trappe yderligere op til niveau 3 med klipper i baghaven.    

B_Entre_2

Hus_Oppe_1

Huset i niveau 2 er selve kernen i huset, da det består af en entre, 2 soveværelser med dobbeltseng med tilhørende badeværelser samt køkken og en knap 40 m2 stue med udsigt over pool område og kysten, se plantegning her.

Stuen

L_Stue_5

Soveværelse 1 med badeværelse

Sove2_1

Sove2_Bad_1

Soveværelse 2 med badeværelse

DSC01272

DSC01279

Køkken

Kitchen_6

Kitchen_7

Fra niveau 2 er der udgang til den overdækkede terrasse med barberque. Pergolaen gør, at varmen er ca. 5 grader lavere om sommeren og tilsvarende varmere om vinteren.

DSC01328

Hus_Pergola_1

Fra stuen/køkken kan man gå op af trappen til niveau 3, som består af en dejlig udsigt fra master bedroom, bemærk spa i hjørnet.

Sove3_2

Sove3_Bad_1

Og sidst men ikke mindst – udsigten

J_Masterbedroom_View_1

 

Den aktuelle vejrudsigt for området og klimadata for hele året.

byvejr verdensvejr 2521139 Benalmádena, Spanien

byvejr verdensvejr 2521139 Benalmádena, Spanien

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk